Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-571-82627769
Моб: +8613429613284
Е-маил: хзиикинг@алииун.цом
Адреса: Соба 1401, зграда 2, Трг Таигу, Ксиаосхан Дистрикт, Хангзхоу Град, провинција Зхејианг, Кина
Кинки Цурли Схорт Хаир Ектенсион

Кинки Цурли Схорт Хаир Ектенсион

КАКО МЈЕРИТИ ДУЖИНЕ КОСЕ? Свака текстура мора се мјерити другачије. Бразилске проширење косе треба мерити до пада косе. Започните 0 у вотку и мјерите до краја снопа. Бразилске валовите и бразилске коврчаве проширења косе морају се мерити помоћу ...

image002.jpg


КАКО МЈЕРИТИ ДУЖИНЕ КОСЕ?
Свака текстура мора се мјерити другачије. Бразилске проширење косе треба мерити до пада косе. Започните 0 у вотку и мјерите до краја снопа. Бразилске валовите и бразилске коврчаве проширења косе морају се мерити повлачењем косе равно. Опет, започните 0 у вотку; повуците косу директно са крајева, а дужина ће бити на врховима косе. Сваки пакет не мери тачно када је још увек омотан у његову опсегу, јер напетост може утицати на пад сваког прамца.


МОЖЕ ли се коса преварити или преварити?
Ваша нова девишна продужења косе могу се третирати као да је ваша властита коса. У могућности сте да користите термички (врући) алат за поравнавање, цурл, цримп, итд. Имајте на уму да коса не поседује све хранљиве састојке које ће вам растати стрпљење. Оштећење топлоте може изазвати оштећење и сувоће. Због тога је неопходно да користите производ који штити топлоту, увек пере косу и заштитите га током сати спавања.


image004.jpg


image006.jpg


image008.jpg


image010.jpg


image012.jpgimage014.jpg


image016.gifimage018.jpg


Hot Tags: кинки цурли краткоспојна продужена коса, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја
Istraga