Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-571-82627769
Моб: +8613429613284
Е-маил: хзиикинг@алииун.цом
Адреса: Соба 1401, зграда 2, Трг Таигу, Ксиаосхан Дистрикт, Хангзхоу Град, провинција Зхејианг, Кина
Људска коса за косу

Људска коса за косу

ШТА ЈЕ КОМПАНИЈА? Ко-прање једноставно значи прање средства. То је кључни задатак да продужите живот ваших продужења и одржите их здравим. Препоручујемо једнократно прање једном недељно са хидратантним кондиционером како би осигурали да ваша коса добије хранљиве материје и влагу која јој је потребна. Када први пут ...

image002.jpg


ШТА ЈЕ КОМПАНИЈА?
Ко-прање једноставно значи прање средства. То је кључни задатак да продужите живот ваших продужења и одржите их здравим. Препоручујемо једнократно прање једном недељно са хидратантним кондиционером како би осигурали да ваша коса добије хранљиве материје и влагу која јој је потребна. Када први пут примате ваше продужење, важно је да се косу исперите као што је то било кроз руке радника ХХЦ-а, руке произвођача, паковање итд. Шампонирање косе може превише превући косу. Увек користите ВАРМ воду, јер ће врућа вода претерати експресију костију косе.

КОЛИКО БУНДЛЕС ТРЕБА ДА НАЛАЖЕМ?
Кључ за одређивање броја пакета за куповину зависи од дужине које желите. Дужи снопови имају краћу жицу / стазу, јер краћи снопови имају дуже векове / гуске. За пуну шиву у ткању препоручујемо 3-4 снопова косе. За дузине преко 18 ", препоручујемо да наручите 4-5 снопова косе. Ако желите косу да се плете са пуно волумена, биће вам потребно 4-5 паковања или 4 паковања са затварањем. Затварање је одличан додатак вашој инсталацији, јер немате оставке. Ово се сматра заштитним стилом и ниједна од ваше косе неће бити изложена.


image004.jpg


image006.jpg


image008.jpg


image010.jpg


image012.jpgimage014.jpg


image016.gifimage018.jpg


Hot Tags: Кина, добављаци, произвођачи, фабрика, велепродаја
Istraga